HK Fermenterte Drikke – en livstil

Give Away med Biofedora :) Vinnere trukket!

Give Away med Biofedora

Det er en jungel med probiotiske tilskudd i dag, det beste er jo å fermentere selv. Men, det er ikke alle som har mulighet til å få det til, og det skjønner jeg godt når jeg ser hvordan det har tatt av her hjemme 😉

Da er ekte probiotiske tilskudd som ikke er pasteurisert kjempebra for kroppen din, men innen fermentering er også disse produktene veldig greie som starter.

Jeg fikk kontakt med Biofedora for en stund tilbake, og har testet ut de forskjellige produktene både til fermentering og til meg selv.

Må bare innrømme at favoritten min er Biofedora fermentert bjørkesevje med hylleblomst, den hadde jeg med meg når jeg var på tur sørover forrige høst. Istedenfor å ha med meg kombucha og sauerkraut, tok jeg med meg en flaske med Biofedora fermentert bjørkesevje med hylleblomst. Tok 1-2 ss før 1-2 måltider ble helst til frokost og middag magen fungerte kjempebra og ingen problemer med IBS og alt som følger, så denne kan jeg trygt anbefale 🙂

Jeg har også fått mange positive tilbakemeldinger at personer med ulike mage/tarm problemer er blitt mye bedre, og som en skrev; «jeg kan drikke rødvin igjen» 😉

Hva er BioFedora™ Human? Det er produkter som setter øøkologiske krydderurter og planter i fokus. Urtene og plantene melkesyregjæres med deres unike blanding av probiotiske melkesyrebakterier. Urtene inneholder også egne melkesyrebakterier.

Utover å styrke immunforsvaret er urtene kjent for å ha en rensende og styrkende effekt på fordøyelsesorganene og for gode antioksidante egenskaper.

Hvert enkelt produkt vil ha litt forskjellig virkemåter og innhold:

Biofedora™ Fermentert bjørkesevje med Hylleblomst er et rent og 100 % økologisk naturprodukt. Drikken inneholder bjørkesevje, hylleblomst og rørsukker, som er fermentert sammen med vår unike blanding melkesyrebakterier. Bjørksesevje alene inneholder aminosyrer, C-vitamin, magnesium, kalium, kalsium, mangan, sink, jern, fosfor og natrium, og sammen med vår økologiske hylleblomst og bakterieblanding er dette produktet en real styrkedrikk.

Noen mener også at pollenallergikere kan ha godt av å drikke bjørkesevje gjennom hele året for å redusere plagene når pollensesongen kommer.

BioFedora™ Human Naturell er et produkt som setter de økologiske krydderurtene i fokus. Urtene melkesyregjæres med vår enestående blanding av probiotiske melkesyrebakterier.

Utover å styrke immunforsvaret er urtene kjent for å ha en rensende og styrkende effekt på fordøyelsesorganene og for gode antioksidante egenskaper.

BioFedora™ Human med Blåbær er et 100 % økologisk produkt, fremstilt av urter og bær.

Urtene og bærene fermenteres sammen med vår unike blanding av probiotiske melkesyrebakterier. Resultatet er en drikk proppfull av viktige næringsstoffer, antioksidanter og gode bakterier!

BioFedora™ Human med Hylleblomst er et rent naturprodukt, som er fremstilt av økologisk hylleblomst og 18 andre økologiske urter.

Urtene og hylleblomsten fermenteres med vår unike blanding av probiotiske melkesyrebakterier,
som gjør BioFedora til en real «styrkedrikk»!

Om noen uker kommer også deres nye produkt som inneholder tranebær og tindved. Følge biofedora på Facebook og Instagram for mer info

Nå kan du være så heldig å få vinne et av Biofedora sin produkter, denne give awayen skjer her på bloggen min og for å være med i trekning si gjerne litt om hvorfor du vil prøve Biofedora 🙂

Sjekk ut Biofedora.com for mer informasjon om produktene deres, de har også produkter til dyr. Vil du bestille produkter ifra de, bruk koden Kim10 så får du 10% rabbat.

Hvordan blir du med i trekningen?

To ting:
1. Du må inn på FB og like HK Fermenterte, og Biofedora del gjerne Give Away’en om du har lyst.

2. Kommenter her under at du har likt FB sidene, og også hvorfor du har lyst til å prøve Biofedora.

Give Away’en går ifra 19 januar til 31 januar.

Vinneren får beskjed på den mail adr. som blir oppgitt, hvis en ikke svarer blir det trukket ut ny vinner. 

Dette er en privat Give Away som er organisert av HK Fermenterte og Biofedora.com

Alle som ser dette får for øvrig 10% på www.biofedora.com – Bare bruk koden: Kim10

Lykke til!!!

VINNERE skrevet i tilfeldig rekkefølge:

Åsbjørg Leiros 
Synneva
Inger 

Marianne Hjørungdal

Vi gratulerer, ta kontakt og send navn og adresse 🙂

 

Du finner HK Fermenterte her:
Instagram
Facebook siden HK Fermenterte
Facebook gruppen til HK Fermenterte

 

 

31 comments

 1. I jungelen av kosttilskudd må en jo velge hvor en skal begynne,og har ein god følelse for denne,så ja takk.Vil gjerne vinne❤️

 2. Likt fb siden?? Aldri prøvd fermenterte produkter for min dårlige mage, lest mye om det og vært gøy og prøve?

 3. Har likt og delt?, høyres ut som eit fantastisk produkt som mange burde prøve – ? hurra! Vil gjerne få meir energi, og enda bedre fordøyelse??

 4. Jeg liker begge sidene, har gjort det lenge og har lært mye av HK fermenterte, takk! Jeg ønsker svært gjerne giveaway fordi jeg ønsker prøve ut alternativer til kombucha når jeg skal reise til varmere strøk i april. Jeg har vært plaget med lekk tarm i mange, mange utfordrende år, uten å bli tatt på alvor av fastlege. Etter oppstart av fermentert mat og drikke, i ca to år, er jeg så bra at det ikke lengre er et mareritt å reise bort, men må ha med meg noe som vedlikeholder det jeg har bygd opp av gode bakterier! Utfordringen er at det blir mye styr på lengre opphold i f.eks.syden på ferie. Hadde vært fantastisk å finne et enkelt produkt 🙂

 5. Hei, jeg har likt på facebook! Biofedora er nytt for meg, men vil gjerne prøve. Prøver å få i meg et fermentert tilskudd hver dag og fermenterer også litt selv, og vil gjerne bruke dette til startkultur da jeg ikke har tilgang på myse. Og da er det jo fint å kunne bruke noe norsk og lokalt istedet for å kjøpe utenlandske tilskudd på helsekosten : )

 6. Jeg har likt begge sidene! 🙂 ønsker så gjerne at min søster skal få prøve dette. Hun har ulike intoleranser, vansker med fordøyelsen og har ikke mulighet for å fermentere selv. Jeg har troen på at dette vil være et supert tilskudd til henne! 🙂 krysser fingrene.

 7. Hei.kan Biofedora brukes som startkultur i kokosyoghyrt? Evt hvor mye må det til ?og hvor lenge må den stå? Har nylig kjøpt den ned bjørkesevje veldig fornøyd med produktert
  Mvh Inger lise

 8. Har likt siden din lenge! =D Prøver meg på litt forskjellig av fermentering selv og syns det omtalte produktet høres kjempespennende ut! Digger når folk lager ting av altmulig fra skogen =)

 9. Denne vil jeg gjerne prøve! Har kikket litt på de tidligere, men ikke sett den med bjørkesevje før. Tror blåbær og en uten smak? Vet du hvor de selger ett større utvalg av produktene?

 10. Prøver å gjøre mye godt for helsa og for å holde autoimmun sykdom i sjakk. Ikke prøvd dette ennå; så ja takk ?likt fb siden.
  Merete

 11. Har fermentert endel selv, men føler ikke tia strekker til nok til å gjøre mer. Men hadde vært så spennende å prøve dette produktet

 12. Likt begge sider. Har fermentert en del, men skulle gjerne gjort enda mer men tia strekker ikke til. Hadde vært kjempespennende å prøve dette produktet

 13. Jaaa! I eit forsøk på å bli bra av ME med ibs plager er dette sikkert akkurat det eg treng ☺️ Gjerne med bjørkesevje ? likt fb sida til hk ferm og bioF ?

 14. Sidene er likt? jeg kunne veldig gjerne tenke meg å prøve disse produktene, nettopp fordi at for meg blir det veldig ekstrem tilværelse i fernenterings-jungelen. Jeg elsker det selv, men etter eksplosjoner og mye arbeid, er jeg på jakt etter noe med samme effekt men ikke krever like mye for meg å fremstille??

 15. Begge sider likt 😉 Er i en prosess for å styrke tarmen og fermentere mer selv. Hadde vært så fint å prøve ut dette som en start for bedre tarmhelse. Høres veldig lovende ut og ikke minst noe som kan være godt som alltid er et pluss 😀 Har laget meg ny surdeigsstarter og skal igang med å fermentere grønnsaker. Har trua 😉

 16. Jeg har likt begge sidene på Facebook. Som småbarnsmor i full jobb og hektisk hverdag, ser jeg at fermenteringsprosjektene jeg har lyst å få til ikke blir prioritert og tiden ikke strekker til. Jeg sliter i perioder med magesmerter og kvalme og merker veldig god effekt av fermentert mat, det hadde derfor vært supert å vinne biofedoraprodukter ?

 17. Jeg har likt siden?
  Jeg har renset tarmen etter en antibioticakur med et lignete produkt fra tyskland. Biovital med 19 krydder. At det går an å lage et fermatert produkt selv her er ny for meg å veldig lyst å prøve det ut. ?

 18. Likt begge FB sidene:):) Har nylig begynt med surdeigsbrød og fermentering etter vi har vore på kurs. Super spennande og kjenne magen har så godt av desse gode bakteriane som gjer kroppen godt. Har absolutt lyst å prøve desse produkta. Veien til god helse invisterer vi i sjølve. Og å få muligheten til å prøve desse produkta hadde vore fabelaktig:):)

 19. Jeg har akkuratt mottatt min første med hylleblomst,og ville veldig gjerne vunnet en,slik at jeg kunne gitt en til min mor,i morsdagsgave?

 20. Nå har jeg likt begge sidene på fb ? Jeg har det siste halvåret spist meg mye friskere av ME og hypothyreose ved å kutte ut mat jeg ikke tåler + alt av raffinerte produkter. Tarmfloraen er kjempeviktig i denne sammenhengen, derfor har jeg også begynt å fermentere kål. Jeg har nettopp skjønt at det er kjempeviktig å få i meg flere forskjellige fermenterte matvarer, for å få flest mulig forskjellige gode bakterier. Derfor hadde det vært kjærkomment akkurat nå å vinne et så flott produkt?

 21. Jeg liker begge sidene. Ønsker å teste som alternativ når jeg er på reise og ferie. Ikke lett å ta med de «vanlige» remediene på tur.

  Kjekt å prøve ut noe nytt og ikke minst å kunne anbefale til de som ikke tar seg tid til fermentering.

 22. Ja takk ❤️ Jeg har aldri prøvd flytende melkesyrebakterier før og synes det ser ut som et utrolig spennende produkt ? håper jeg får anledning til å teste den ut!

 23. Har likt facebooksiden din for lenge siden? dette produktet fikk jeg veldig lyst å teste ut, og blir superglad om vinnerlykken min slår til?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.