HK Fermenterte Drikke – en livstil

HK Fermenterte er i gang :)

Godt støttet av min kjære mann Willjar Rubach, og en ung mann jeg er så heldig å ha som venn som gir meg inspirasjon og verdifulle innspill Simen Schjølberg og som tilfeldigvis har en fantastisk kafé Står Han Av i Bø i Vesterålen. Startet jeg opp HK Fermenterte i slutten av 2016, med lansering av blogg og Facebookside og gruppe jeg fikk en fantastisk velkomst og kjenner jeg er så heldig som for lov å spre det glade budskap om hva fermentering kan gjøre for helsen.

Lørdag 11 februar, hadde jeg for første gang demo stand på Kreativ Livsstilmesse på Sortland. Det var mange besøkende og mye informasjon om fermentering og smaksprøvene ble veldig godt tatt i mot 🙂 Nye kurs kommer, og jeg håper andre vil følge meg på fermenteringens vei.

Nå tirsdag 14 februar, ser nettbutikken dagens lys – mer vil te sorter vil komme etterhvert.
For å feire, bruk koden»CELEBRATION» og du får 10% rabatt gjelder til og med 19 februar 🙂

Velkommen til å bli med videre 🙂

 

4 comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.